Welkom

Wie ben ik?

Ik ben Liesbeth, trotse mama van drie prachtige dochters. Sinds 2001 ben ik onderwijzeres in het lager onderwijs met ervaring zowel in de klas als in de zorg. Een fijne job die ik nog steeds met hart en ziel doe. Met kinderen werken is een passie. Hen zien bloeien en groeien is iets waar ik mijn geluk in kan vinden. Kinderen helpen met alles wat ze nodig hebben is een droom.

De combinatie van een gezin en werk blijft een uitdaging. In mijn eigen yoga practice vond ik manieren om tot rust te komen. Ik leerde mijn lichaam beter kennen, signalen herkennen en leerde te schakelen tussen inspanning en ontspanning, tussen onrust en rust.

Ik ging mezelf verder verdiepen in yoga en mindfulness en ontdekte al snel dat ik dit eigenlijk als kind al graag zou geleerd hebben. Dat ik dit wilde combineren met mijn werk met kinderen was voor mij meteen duidelijk. Daarom ging ik verder op zoek en cursussen volgen. 

Zo is na enkele jaren van zoeken, ontdekken en leren La*Li*Lach geboren waar ik mijn diepste passie en droom kan combineren met mijn werk met kinderen. 

Iedere ouder wil dat zijn kind gelukkig is. Daar wil ik als kindercoach en kinderyogadocent voor gaan. Op een fijne, creatieve en speelse manier kinderen die het om de ene of andere reden moeilijk hebben, opnieuw doen stralen en lachen.

Tover een lach op het gezicht van elk kind, noem ik mijn missie, zodat ze geloven in zichzelf, in hun eigen talenten, in hun eigen geluk.

La*Li*Lach!


Ik tover graag een lach op het gezicht zodat kinderen geloven in zichzelf, in hun eigen talenten en in hun eigen geluk.

Liesbeth Lavrysen


Opleidingen

Opleiding Kindercoaching

Verdieping Creatief coachen

Verdieping EFT

Friends resilience – Vriendenprogramma voor :

‘fun friends’ 4 tot 7 jaar – ‘friends for life’ –  ‘my friends youth’ 

Trainers Antwerpen | Kinderpraktijk Mimosa

Kinderpsychologie

Kinderyoga – Jip en Jan academie

Schatgravers expeditie

2020 -2021 Therapeutische kinderyoga

Theme: Overlay by Kaira